Actualitate

INCENDIU pe strada Gruia din Cluj! Acoperișul unei case și trei garaje, cuprinse de flăcări. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit joi dimineață pe strada Gruia din municipiul Cluj-Napoca. Acoperișul unei case și trei garaje au fost cuprinse de flăcări.

Un incendiu puternic a izbucnit joi dimineață pe strada Gruia din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj Un incendiu puternic a izbucnit joi dimineață pe strada Gruia din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj

 

Apelul de urgență a venit în jurul orei 04:15.


 

Când pompierii au ajuns la fața locului, flăcările se manifestau la acoperișul casei, precum și la acoperișul a trei garaje.„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la primele ore ale dimineții la un incendiu care a afectat acoperișul unei case și trei garaje dintr-o curte situată pe strada Gruia din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 4:15, iar la misiune au participat două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD, trimis preventiv. Când pompierii au ajuns la fața locului, flăcările se manifestau la acoperișul casei, precum și la acoperișul a trei garaje. 

Salvatorii au format imediat dispozitivele de stingere și au limitat propagarea incendiului. Suprafața totală afectată de flăcări este de aproximativ 300 de mp. Chiar și așa, intervenția promptă a făcut ca incendiul să nu se extindă la interiorul casei și la interiorul garajelor, precum și la o altă casă situată în vecinătate. Pe de altă parte, pompierii au reușit să salveze o mașină de epocă din anii '50. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical. Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă din comuna Baciu! Femeie de 60 de ani, consultată de echipajul SMURD. VIDEO

Incendiu la o mașină pe A3, direcția Gilău-Turda. O femeie, consultată de echipajul SMURD. FOTO

Încă un incendiu pe Calea Turzii. Mașină în care se afla și un minor, distrusă de flăcări. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter