Actualitate

Încă un incendiu pe Calea Turzii. Mașină în care se afla și un minor, distrusă de flăcări. VIDEO

Pompierii au intervenit la un incendiu care a distrus un autoturism pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Este cel de-al doilea incendiu care are loc marți dimineață.

Mașină în flăcări pe Calea Turzii / Foto: captură video - YouTube Mr. TimeLapse Mașină în flăcări pe Calea Turzii / Foto: captură video - YouTube Mr. TimeLapse

 

 


Apelul de urgență a venit în jurul orei 8:55, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială cu apă și spumă, respectiv un echipaj de terapie intensivă mobilă. 

„Când pompierii au ajuns la fața locului, autoturismul ardea generalizat, flăcările riscând să se extindă la două pubele. Intervenția promptă a pompierilor a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Un bărbat și un minor au fost consultați de echipajul SMURD, dar nu au necesitat îngrijiri medicale. Aceștia au reușit să se autoevacueze până la sosirea forțelor noastre", a transmis ISU Cluj.


Sursă video: YouTube - Mr. TimeLapse

CITEȘTE ȘI:

Șură cu lemne din Sic, mistuită de flăcări după ce un incendiu de vegetație s-a extins. FOTO

Incendiu într-o gospodărie din Cluj. Mai mulți baloți de fân au fost cuprinși de flăcări, iar totul ar fi pornit de la o țigară aprinsă. FOTO

Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Grecia! Caniculă prelungită și pericol de incendii

Ultimele Stiri
abonare newsletter