Actualitate

Bărbat din Argeș, reținut după ce a furat 200 de litri de motorină din camionul unei firme din Huedin

Un bărbat de 33 de ani din Argeș a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a furat alături de un al bărbat aproximativ 200 de litri de motorină din camionul unei firme din Huedin.

Un bărbat de 33 de ani din Argeș a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a furat alături de un al bărbat aproximativ 200 de litri de motorină din camionul unei firme din Huedin/ Foto: depositphotos.com Un bărbat de 33 de ani din Argeș a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a furat alături de un al bărbat aproximativ 200 de litri de motorină din camionul unei firme din Huedin/ Foto: depositphotos.com

 

În cursul zilei de vineri, bărbatul de 33 de ani a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, care au dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.


 

„La data de 28 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au reținut pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Argeș, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Din verificările derulate de polițiști, s-a stabilit faptul că în perioada 11 – 13 iunie a.c., ajutat de un alt bărbat în vârstă de 37 de ani, acesta ar fi sustras cantitatea de aproximativ 200 de litri de motorină, dintr-un camion aparținând unei societății comerciale din Huedin.

În baza investigaților desfășurate, polițiștii i-au depistat pe cei doi în punctul de trecere a frontierei Nădlac, aceștia fiind conduși la sediul Poliției Huedin în baza mandatelor de aducere pentru continuarea cercetărilor.


Ca urmare a probării activității infracționale, bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, care au dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Sucevean reținut după ce a furat la greu din autobuze. Mai mulți clujeni au fost păgubiți

Bihorean de 51 de ani, ARESTAT preventiv după ce a agresat o femeie în Mănăștur și i-a furat geanta

Un turdean a furat telefoane și bani de la două case și o firmă. Polițiștii l-au reținut. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter