Actualitate

Bihorean de 51 de ani, ARESTAT preventiv după ce a agresat o femeie în Mănăștur și i-a furat geanta

Un bihorean de 51 de ani a fost arestat preventiv după ce a furat geanta unei femei în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca, în plină zi.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile/ Foto: depositphotos.com Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile/ Foto: depositphotos.com

 

„La data de 2 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 51 de ani, din județul Bihor, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.


 

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 20 iunie a.c., în jurul orei 10.40, cel în cauză, aflându-se într-o zonă din cartierul Mănăștur, prin întrebuințarea de violențe și amenințări, ar fi deposedat-o de geantă pe o femeie de 57 de ani.


 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

 


Cu ocazia activităților investigativ-operative, polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au identificat pe bărbat și au emis un mandat de aducere pe numele acestuia.

La data de 2 iulie a.c., bărbatul a fost depistat de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Beiuș în localitatea Bratești, din județul Bihor, fiind condus la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca.


În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 3 iulie a.c., a fost prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, care au admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Tânără din Cluj, hărțuită de un rapper și amenințată cu moartea. Hărțuitorul ar fi fost agresat de un polițișt

O tânără a pornit pe urmele hoțului care i-a furat telefonul de pe masă în Piața Muzeului

Ultimele Stiri
abonare newsletter