Actualitate

Un turdean a furat telefoane și bani de la două case și o firmă. Polițiștii l-au reținut. VIDEO

Un bărbat de 32 din Turda a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a furat din mai multe apartamente și un sediu de firmă de pe raza municipiului Turda.

Un turdean a furat din două case și o firmă telefoane și bani. Polițiștii l-au reținut. VIDEO Un turdean a furat din două case și o firmă telefoane și bani. Polițiștii l-au reținut. VIDEO

 

Bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Turda, care au emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.


 

„La data de 18 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au descins la locuința unui bărbat, de 32 de ani, din Turda, persoană cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. În urma percheziției au fost identificate și ridicate bunuri de interes în cauză.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


 

Din cercetările polițiștilor, la data de 29 ianuarie a.c. și 10 februarie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracție în două locuințe din municipiu, de unde ar fi sustras bani, acte, un telefon mobil, dar și o tabletă electronică.


De asemenea, a reieșit că la data de 28 ianuarie a.c., ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Turda, sustrăgând două portmonee cu acte și bani.

Probatoriul administrat în cauză a condus la reținerea  bărbatului de către polițiști  în cursul acestei zile, fiind ulterior prezentat magistraților Judecătoriei Turda, care au emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.


Cel în cauză a fost condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Un tâlhar BEAT din Câmpia Turzii a spart ușa unei case, i-a bătut pe proprietari și le-a furat telefonul

abonare newsletter