Actualitate

Fost iubit al unei tinere din Cluj, obligat la ședințe de psihoterapie prin ordin de protecție

Fostul iubit al unei tinere din Cluj-Napoca a fost obligat prin ordin de protecție să urmeze ședințe de psihoterapie, după ce acesta a hărțuit-o și amenințat-o prin mesaje și telefonic.

Fost iubit al unei tinere din Cluj, obligat să meargă la ședințe de psihoterapie prin ordin de protecție / Foto: depositphotos.com Fost iubit al unei tinere din Cluj, obligat să meargă la ședințe de psihoterapie prin ordin de protecție / Foto: depositphotos.com

 

 


O tânără de 25 de ani a solicitat un ordin de protecție împotriva fostului său iubit, care o amenințat prin mesaje și apeluri frecvente, după ce se despărțise de el, scrie clujust.ro.

 


Ordinul a fost admis de Judecătoria Cluj-Napoca, dar pe lângă faptul că tânărul trebuie să păstreze o distanță de minim 200 metri față de fosta sa iubită, acesta este obligat și să urmeze ședințe de psihoterapie.

Agresorului i se interzice orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima. Toate măsurile sunt dispuse pentru o perioadă de 6 luni, conform soluției pe scurt.


Citește întreaga știre pe clujust.ro.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, reținut după ce și-a amenințat concubina cu violența în Cluj-Napoca. A încălcat ordinul de protecție

Ordin de protecție între mamă și fiică, la Cluj. Cele două s-au bătut din cauza unui apartament: „Ești un demon încarnat!”

Doi soți din Cluj, obligați să stea la o distanță de cel puțin 200 de metri după ce s-au bătut. Au obținut ordin de protecție unul contra celuilalt

Ultimele Stiri
abonare newsletter