Actualitate

Doi soți din Cluj, obligați să stea la o distanță de cel puțin 200 de metri după ce s-au bătut. Au obținut ordin de protecție unul contra celuilalt

Totul a pornit de la un scandal între cei doi foști soți, iar ulterior, Judecătoria Cluj-Napoca a emis ordine de restricție pentru cei doi, valabile în același timp, scrie clujust.ro.

Ordine de protecție pentru doi soți după ce s-ar fi lovit unul pe celălalt. Ordine de protecție pentru doi soți după ce s-ar fi lovit unul pe celălalt.

 

 


Conform clujust.ro, femeia ar fi mers însoțită de mama ei la locuința comună a celor doi pentru a-și lua lucrurile, însă situația ar fi escaladat, iar cei doi au ajuns să se certe și să se lovească unul pe celălalt.

 


Astfel, au fost emise de Judecătoria Cluj-Napoca ordine de protecție pentru cei doi foști soți, unul împotriva celuilalt, valabile timp de șase luni.

În acest interval, cei doi nu au permisiunea de a se apropia la mai puțin de 200 de metri unul de celălalt și nu au voie să aibă contact de orice fel, nici măcar telefonic.


De asemenea, foștii soți sunt obligați de instanță să urmeze consiliere psihologică în această perioadă, iar dacă cei doi nu respectă aceste reguli, riscă închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Citește articolul integral pe clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

10 persoane au fost reținute după mai multe percheziții la traficanții de droguri din Dej și Gherla

Ultimele Stiri
abonare newsletter