Actualitate

Pieton lovit de mașină pe trecere, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost dus la spital

Un bărbat de 42 de ani a fost lovit de mașină în timp ce traversa strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Victima a fost transportată la spital de un echipaj SMURD.

Pieton lovit de mașină pe trecere, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. FOTO: ISU Cluj Pieton lovit de mașină pe trecere, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. FOTO: ISU Cluj

 

 


Un bărbat de 42 de ani din Cluj-Napoca a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada Traian Vuia pe trecerea de pietoni. Un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD s-a deplasat la fața locului și a acordat îngrijiri medicale bărbatului, care era inconștient la momentul sositii medicilor. 

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urma unui incident rutier produs pe str Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat două echipaje ce încadrau o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă SMURD. A fost găsit de aceștia un bărbat în vârstă de circa 40 de ani, cu multiple traumatisme și în stare de inconștiență. 

Victima a primit asistență medicală de urgență și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate de către echipajul SMURD. Pompierii au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriei și pentru asigurarea măsurilor pentru siguranța salvatorilor la locul accidentului”, a transmis purtătorul de cuvânt ISU Cluj.


La volanul mașinii se afla o șoferiță de 41 de ani, din municipiul Gherla. Rezultatul testării cu aparat etilotest a fost negativ.

„Din primele informații, o conducătoare auto în vârstă de 41 de ani, din municipiul Gherla, ar fi surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, aflat în traversearea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni.


În urma impactului, bărbatul a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportat la o unitate medicală.

Testarea femeii cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

O mașină a izbucnit în flăcări, în Cara. Cauza: o defecțiune electrică la motor - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter