Actualitate

UPDATE: Femeia a fost găsită/ Femeie de 88 de ani, dată dispărută de la o stână din Cluj. Dacă o vedeți, sunați la 112! FOTO

O femeie în vârstă de 88 a plecat de la o stână din comuna clujeană Măguri Răcătău și nu s-a mai întors. Poliția o caută.

Femeie de 88 de ani, dată dispărută de la o stână din Măguri Răcătău / Foto: IPJ Cluj Femeie de 88 de ani, dată dispărută de la o stână din Măguri Răcătău / Foto: IPJ Cluj

 

UPDATE 22.07, ORA 14:41


„Valeanu Lucreție, în vârstă de 88 de ani, plecată voluntar la data de 19 iulie a.c., în jurul orei 10.00, a fost depistată de către polițiști, azi 22 iulie a.c., în jurul orei 12.00, în comuna Măguri Răcătău, zona Dumitreasa.

Activitățile de căutare au fost efectuate de către Serviciul de Investigații Criminale împreună cu efective de poliție din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești și efective de jandarmi. Femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj.


Știrea inițială

La data de 19 iulie, în jurul orei 22.20, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la faptul că VALEANU LUCREȚIE, în vârstă de 88 de ani, la aceeași dată, în jurul orei 10.00, a plecat voluntar de la o stână situtată în comnuna Măguri Răcătău, cătun Dumitreasa și nu a mai revenit.


Dacă o vedeți, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Semnalmentele persoanei dispărute

Semnalmentele femeii dispărute sunt: înălțime 1.65 m, păr cărunt, ochi căprui.


La momentul plecării era îmbrăcată cu haine de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeia plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

CITEȘTE ȘI:

Alertă! COD GALBEN de caniculă în Cluj. Se anunță temperaturi între 35 și 37 de grade Celsius

Accident în Apahida, cu o mașină de pompieri implicată! Un bărbat, transportat la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter