Actualitate

Accident în Apahida, cu o mașină de pompieri implicată! Un bărbat, transportat la spital. FOTO

Un accident rutier cu trei mașini a avut loc în Apahida. Una dintre mașini aparținea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița.

Accident în Apahida, cu o mașină de pompieri implicată / Foto: ISU Cluj Accident în Apahida, cu o mașină de pompieri implicată / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Apahida, în care a fost implicată o mașină a pompierilor din Bistrița.

 


În urma impactului, petrecut între trei mașini, un bărbat a fost transportat de urgență la spital:

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Apahida. Apelul de urgență a venit la ora 7:50, iar la misiune au participat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă și unul SMURD. 


Salvatorii au găsit la fața locului trei autoturisme avariate, unul aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate. Un bărbat a fost transportat la spital, fiind conștient și cooperant, fără să fi suferit leziuni grave”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în Cămărașu! Doi bărbați și o tânără, transportați de urgență la spital. FOTO

abonare newsletter