Actualitate

Incendiu de proporții la un adăpost de animale din județul Cluj! Pompierii încearcă să stingă focul de 4 ore. VIDEO

Un incendiu de proporții a izbucnit la un adăpost de animale din Cluj și un depozit de furaje cu 60 de tone de fân.

Incendiu de proporții la un adăpost de animale din județul Cluj / Foto: ISU Cluj Incendiu de proporții la un adăpost de animale din județul Cluj / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au primit o alertă și s-au deplasat la fața locului la ora 04:20. După patru ore, misiunea încă nu a fost finalizată.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Șomcutu Mic:


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care au cuprins în cursul nopții trecute acoperișul unui depozit de furaje, în care erau depozitate cca 60 de tone de fân și un adăpost de animale de 20mp, situate în localitatea Șomcutu Mic.

Începând cu ora 4.20, au fost dislocate la fața locului două autospeciale pentru stins incendii și o motopompă, folosită pentru alimentarea autospecielor.


Nu au fost persoane care să solicite consult medical sau animale afectate de acest eveniment, iar intervenția promptă a pompierilor a oprit propagarea incendiului la două case de locuit, un grajd și două anexe gospodărești aflate în vecinătate”, a transmis ISU Cluj în această dimineață.

În aceste momente nouă pompieri încă acționează pentru stingerea baloților de fân și eliminarea tuturor focarelor ce ard mocnit în interiorul acestora.

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal în Bobâlna! Bărbat, prins sub un tractor. A murit până la sosirea salvatorilor. FOTO

Bărbat rănit după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă, pe Valea Drăganului. Victima a ajuns de urgență la spital. FOTO

abonare newsletter