Actualitate

În 12 localități din Cluj, oamenii primesc apă cu „porția”! Rețeaua de alimentare e suprasolicitată

Locuitorii din 12 localități din județul Cluj vor primi apă cu „porția” pentru că rețeaua de alimentare este suprasolicitată. Vezi anunțul Companiei de Apă.

În 12 localități din Cluj, oamenii primesc apă cu „porția” / Foto: pixabay.com În 12 localități din Cluj, oamenii primesc apă cu „porția” / Foto: pixabay.com

 

 


Compania de Apă Someș S.A. a anunțat că în mai multe localități din județul Cluj furnizarea apei potabile se realizează cu „intermitențe”.

 


Această măsură se ia în contextul în care sistemul de alimentare cu apă a fost suprasolicitat deoarece unii consumatori ar fi „utilizat apa din rețea în alte scopuri decât cele strict gospodărești”.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Furnizarea de apă potabilă se va face cu întreruperi în următoarele localități din Cluj:


  1. Gilău: str. Principală (parțial), str. Republicii (parțial)
  2. Someșul Rece
  3. Feleacu (parțial)
  4. Sălicea
  5. Dângăul Mare
  6. Dângăul Mic
  7. Bălcești
  8. Iacobeni
  9. Curtuiuș
  10. Cuzdrioara (parțial)
  11. Calna
  12. Bogata de Sus

„Compania de Apă Someș face eforturi pentru restabilitea, în cel mai scurt timp, a continuității furnizării serviciului de alimentare cu apă”, anunță reprezentanții companiei. Însă, până atunci locuitorii vor primi apă „cu porția”, fără a știi un program conform căruia se vor face întreruperile.

„Pentru a limita timpul necesar pentru reluarea serviciului în condiții de continuitate, rugăm utilizatorii să folosească apă doar pentru consumul casnic, nu și pentru lucrări agricole sau zootehnice. Mulțumim pentru înțelegere”, au adăugat cei de la Compania de Apă Someș.

CITEȘTE ȘI:

Locuitorii din Chinteni au rămas fără apă potabilă, pe caniculă! Rețeaua de alimentare nu mai face față. Se iau măsuri în regim de urgență

Apa potabilă și canalizarea se scumpesc la Cluj de la 1 iulie! Anunțul făcut de Compania de Apă

Ultimele Stiri
abonare newsletter