Actualitate

Un tânăr de 26 de ani, arestat preventiv după ce a furat un telefon de 1.000 de lei

Un tânăr de 26 de ani a fost arestat preventiv, după ce a furat un telefon de 1000 de lei în Gherla.

Bărbat arestat preventiv 30 de zile. FOTO: IPJ Cluj Bărbat arestat preventiv 30 de zile. FOTO: IPJ Cluj

 

Bărbatul a intrat într-o casă în noaptea de joi spre vineri și a furat un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei. Inițial, bărbatul a fost reținut 24 de ore, iar acum a fost arestat preventiv 30 de zile.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„La data de 25 iunie a.c., magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla au dispus arestarea preventivă a unui tânăr de 26 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 24 iunie a.c., în jurul orei 02.00, acesta ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil situat pe strada Dejului, din municipiul Gherla, iar din interiorul imobilului ar fi sustras un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei.


În urma activităților investigativ-operative, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla l-au identificat și depistat în aceeași zi, acesta fiind reținut pentru 24 de ore.”, a transmis IPJ Cluj.

În cursul zilei de 25 iunie a.c., în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Gherla, care au admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.


De asemenea, prejudiciul în cauză a fost recuperat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Cluj-Napoca, arestat după ce a furat o borsetă dintr-o mașină. A cheltuit banii de pe unul din cardurile furate

Medic din Cluj, arestat preventiv după ce a agresat sexual un minor de 12 ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter