Actualitate

Bărbat din Cluj-Napoca, arestat după ce a furat o borsetă dintr-o mașină. A cheltuit banii de pe unul din cardurile furate

Un bărbat de 54 de ani din municipiul Cluj-Napoca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a furat o borsetă plină cu acte, bani și carduri dintr-o mașină.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile/ Foto: depositphotos.com Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile/ Foto: depositphotos.com

 

„Polițiștii Municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 54 de ani, din același municipiu, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.


 

Faptele comise ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2.000 de lei.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


La data de 2 iunie a.c., bărbatul ar fi sustras o borsetă cu acte, carduri și bani, din interiorul unui autoturism aflat pe strada Turturii, din municipiul Cluj-Napoca, iar ulterior, prin utilizarea unui card bancar ar fi efectuat mai multe tranzacții, cauzând un prejudiciu de peste 2.000 de lei.

În urma investigațiilor derulate și a probatoriului administrat, la data de 21 iunie a.c., cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior prezentat instanței, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru o perioada de 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Student din Cluj, condamndat la închisoare, după ce a comandat mâncare online cu carduri fraudate

Tânăr de 21 de ani, ARESTAT după ce a furat mai multe bunuri dintr-un mall din Cluj-Napoca

Tânăr care a furat un telefon mobil dintr-un autobuz, prins după aproape o lună de poliţişti

abonare newsletter