Actualitate

Bărbat agresiv, încătușat într-un autobuz care circula prin Cluj! A amenințat șoferul, pasagerii și polițiștii care au intervenit

Un scandal a avut loc într-un autobuz care circula pe raza județului Cluj. Un bărbat agresiv a amenințat șoferul autobuzului, pasagerii și polițiștii care au intervenit la fața locului.

Bărbat agresiv, încătușat într-un autobuz care circula prin Cluj / Foto: pixabay.com Bărbat agresiv, încătușat într-un autobuz care circula prin Cluj / Foto: pixabay.com

 

 


Magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, din județul Vaslui.

 


Bărbatul era cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal, fiindcă a pornit un scandal într-un autobuz care circula prin Cluj miercuri, la momentul respectiv în localitatea Luncani.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Individul l-a amenințat pe șofer, dar și pe pasageri, cu acte de violență din cauza unei neînțelegeri privind pauzele de oprire ale autobuzului:


„La data de 22 iunie, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost solicitați în vederea aplanării unui scandal în desfășurare, în interiorul unui autocar care circula înspre județul Neamț, localizat la acel moment pe DN 15, în localitatea Luncani. Echipajul de poliție deplasat la locul indicat l-a identificat pe bărbatul de 44 de ani, care, pe fondul unor neînțelegeri referitoare la pauzele de oprire, ar fi amenințat conducătorul autocarului, dar și pe alți pasageri cu acte de violență”, a transmis IPJ Cluj.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul i-a amenințat și pe aceștia, fapt care a dus la încătușarea lui și arestarea preventivă pentru 30 de zile:


„În timpul activităților derulate de polițiști, bărbatul a devenit recalcitrant, a manifestat un comportament agresiv, adresându-le amenințări cu acte de violență ambilor agenți de poliție, fiind astfel imobilizat, iar ulterior încătușat. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cursul zilei, acesta a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile”, a adăugat IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat s-a „scăpat” pe el când a fost încătușat, în parcarea unui supermarket din Cluj-Napoca. FOTO

Trei tineri, dintre care doi minori, reținuți după ce au AGRESAT o copilă, într-un parc din Cluj-Napoca. Au amenințat-o să nu meargă la poliție

Ultimele Stiri
abonare newsletter