Ştiri din Transilvania

Adolescent, tăiat la gât cu un briceag de un băiat de 15 ani, în Oradea! Victima a intrat în operație de urgență

Un băiat de 15 ani l-a tăiat pe un alt adolescent în zona gâtului după o ceartă, în Oradea. Vinovatul a fost reținut, iar victima a intrat de urgență în operație și va avea nevoie de îngrijri medicale timp de aproape o lună.

Adolescent, tăiat la gât cu un briceag de un băiat de 15 ani în Oradea / Foto: pixabay.com Adolescent, tăiat la gât cu un briceag de un băiat de 15 ani în Oradea / Foto: pixabay.com

 

 


Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a anunţat joi că a dispus reţinerea unui tânăr de 15 ani după ce l-a tăiat în zona gâtului cu un briceag pe un alt adolescent, de aceeaşi vârstă, care a necesitat o intervenţie chirurgicală de urgenţă.

 


Potrivit unui comunicat al Parchetului, victima a fost internată la Spitalul Judeţean şi a fost supus unei intervenţii chirugicale, leziune care necesită 20 - 25 de zile de îngrijiri medicale dacă nu vor surveni complicaţii.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Din mijloacele de probă administrate în cauză reiese că evenimentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20,10, în parcul situat la intersecţia străzii Agricultorilor cu strada Francisc Hubic din Oradea.


Inculpatul M.V.A. de 15 ani şi persoana vătămată S.D.I., de aceaşi vârstă, au avut un schimb de replici, în timpul cărora inculpatul i-a cerut imperativ persoanei vătămate să se pună în genunchi în faţa lui şi să-şi ceară scuze pentru că l-ar fi jignit anterior.

Întrucât persoana vătămată nu s-a conformat şi a rămas în picioare, inculpatul a pus mâna stângă pe umărul persoanei vătămate, iar cu dreapta, în care avea un cuţit tip briceag, i-a aplicat o lovitură în zona gâtului, respectiv în zona antero-laterală cervicală provocându-i o plagă tăiată de 10 centimetri, cu intersectare vasculară.


În urma agresiunii, băiatul rănit a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Prin ordonanţa Parchetului din 23 iunie, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorul de caz a formulat referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Un adolescent a ajuns în instanță după ce a încercat să își VIOLEZE verișoara. I-a pus cuțitul la gât

Tânăr de 22 de ani, condamnat la ÎNCHISOARE după ce a tăiat pe față un taximetrist din Gherla. Victima a rămas cu cicatrici

abonare newsletter