Timp Liber

Planta care vindecă răceala și astmul. Tratează rănile și întărește sistemul imunitar

Planta care vindecă răceala și astmul. Ceaiul din această plantă este foarte folositor în tratarea multor afecțiuni și întărește sistemul imunitar.

Planta care vindecă răcelile și astmul. Este perfectă pentru tratarea rănilor și întărește sistemul imunitar Planta care vindecă răcelile și astmul. Este perfectă pentru tratarea rănilor și întărește sistemul imunitar

 

 


Această plantă care vindecă răceala și astmul este perfectă pentru tratarea rănilor și aduce beneficii asupra pielii.

 


Planta care vindecă răceala și astmul este pătlăgina, care este folosită în tratamentul diverselor afecțiuni cum ar fi inflamația, febra, tusea, constipația și sângerările, potrivit experților.

Planta care vindecă răceala și astmul. Vindecă rănile

Planta care vindecă răceala și astmul nu face doar atât, ci vindecă și rănile. Potrivit doc.ro, pătlăgina are în compoziție un anumit factor de creștere epidermic care accelerează procesul de vindecare a rănilor și vânătăilor minore.


Frunzele acestei plante, spălate și lăsate la înmuiat în apă fierbinte, pot fi folosite pentru tamponarea rănilor sau leziunilor: o vată se înmoaie în ceaiul de pătlăgină, iar după ce se răcește, tamponezi rana.

De asemenea, pătlăgina este planta care vindecă răceala și astmul. Mai exact, ea ajută în cazul infecțiilor respiratorii prin reducerea secreției de mucus din căile respiratorii. Remediile din această plantă sunt foarte folositoare în tratarea răcelii, guturaiului, sinuzitei, anumitor forme de alergii cum sunt astmul și rinita alergică sau „febra fânului”, menționează sursa citată.


CITEȘTE ȘI:

Planta care te vindecă de răceală și gripă. Te scapă de tuse și, combinată cu mierea, e ca un analgezic



Leguma care te ajută să slăbești. Creează imunitate la cancer și te scapă rapid de 6 kilograme de grăsime

Planta care vindecă răceala și astmul. Întărește sistemul imunitar

Frunzele plantei au un conținut ridicat de vitamine A și C, care întărește sistemul imunitar, iar conținutul ridicat de tanin reduce inflamația și combate infecția, scrie sfaturimedicale.ro.

Pătlăgina mai este folosită și pentru tratarea constipației. Specialiștii spun că ceaiul din această plantă sau consumul de frunze ale acesteia pot calma simptomele constipației.

Ea este, de asemenea, eficientă și în cazul diareei, gastritei sau colitei. Planta aceasta poate ajuta la refacerea echilibrului acizilor ce reglează secrețiile gastrice. Ea poate trata inflamațiile provocate la stomac sau intestine.

CITEȘTE ȘI:

Leguma care vindecă rapid ulcerul. Îmbunătățește vederea, ne apără de anemie și are multe beneficii

Mâncarea care previne cancerul la colon. E cheia spre o viață sănătoasă și stimulează sistemul imunitar

abonare newsletter