Sport

CFR Cluj a sărbătorit 1 Mai cu un „meniu” special. Dan Petrescu nu i-a iertat pe jucători.

De 1 Mai, când majoritatea românilor s-au relaxat la un grătar, „feroviarii” au avut parte de un „meniu” mai special, servit de noul antrenor al CFR-ului, Dan Petrescu.

CFR Cluj a sărbătorit 1 Mai cu un „meniu” special.  Sursă foto: Facebook/CFR Cluj CFR Cluj a sărbătorit 1 Mai cu un „meniu” special. Sursă foto: Facebook/CFR Cluj

 

 


De 1 Mai, când majoritatea românilor s-au relaxat la un grătar alături de cei dragi, „feroviarii” au avut parte de un „meniu” mai special, servit de noul antrenor al CFR-ului, Dan Petrescu.

CFR Cluj a sărbătorit 1 Mai cu un „meniu” special.  Sursă foto: Facebook/CFR Cluj

„Bursucul” a venit cu determinare și alt mod de abordare în ceea ce privește antrenamentele, iar 1 Mai, fiind o zi însorită, a fost perfectă pentru ca „feroviarii” să se antreneze. Intens și fără scuze, antrenamentul de 1 Mai a venit cu un „gust” amar, în condițiile în care majoritatea românilor s-au bucurat de relaxare. 


CFR Cluj a sărbătorit 1 Mai cu un „meniu” special.  Sursă foto: Facebook/CFR Cluj

CITEȘTE ȘI: 
OFICIAL! Dan Petrescu a revenit în Gruia ca și antrenor la CFR Cluj: „Gata cu vorba! Acum la treabă!”

CFR Cluj a postat mai multe fotografii pe o rețea de socializare cu Dan Petrescu și jucătorii clujeni, pe teren, antrenându-se. 

Se pare că revenirea lui Petrescu pe banca tehnică a adus o nouă energie și direcție, iar faptul că de 1 Mai, clujenii au fost pe teren arată clar că „Bursucul” nu ține cont de sărbători, când vine vorba de a aduce echipa acolo unde-i este locul. 


CFR Cluj a sărbătorit 1 Mai cu un „meniu” special.  Sursă foto: Facebook/CFR Cluj

Pe 5 mai, CFR Cluj va juca cu Rapid București, de la ora 21:30, în etapa a 8-a din play-off. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj. Ce plan are „Bursucul” pentru echipa din Gruia?

abonare newsletter