Timp Liber

Clujul sub nămeți! Fotografii „înghețate” cu orașul îmbrăcat în veșmânt alb - FOTO

Neaua i-a surprins pe clujeni sâmbătă dimineață și a transformat orașul într-un peisaj de vis, cu contururi redefinite de albul zăpezii.

Clujul, acoperit de zăpadă. FOTO: Paul Gheorgheci Clujul, acoperit de zăpadă. FOTO: Paul Gheorgheci

 

 


Clujul îmbracă haine de zăpadă, sâmbătă dimineață, care creează, pe străzi și prin parcuri, peisaje desprinse parcă din povești și basme. Astăzi, orașul Cluj-Napoca s-a trezit sub vraja zăpezii, care a adus cu ea bucuria iernii și a transforma petisajul urban într-un tablou de poveste. Străzile și clădirile au fost acoperite de un strat de zăpadă proaspătă, creând o atmosferă fermecătoare și plină de farmec.

 


O scurtă plimbare prin Parcul Central al orașului e destul pentru a resimți farmecul iernilor de altădată și pentru a admira orașul în toate splendoarea sa. Copacii au fost îmbrăcați în haine albe, iar arhitectura orașului a căpătat un aspect feeric, subliniat de fulgii de zăpadă care dansează în vânt.

Clujul, acoperit de zăpadă. FOTO: Paul Gheorgheci

Clujenii au profitat de vremea frumoasă și de stratul generos de zăpadă așternut peste oraș în timpul nopții și au ieșit din case pentru a admira frumusețea orașului de un alb imaculat. Pentru cei mici, bucuria a fost cea mai mare. 


Clujul, acoperit de zăpadă. FOTO: Paul Gheorgheci
Clujul, acoperit de zăpadă. FOTO: Paul Gheorgheci
Clujul, acoperit de zăpadă. FOTO: Paul Gheorgheci

 Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum va fi vremea la Cluj, în următoarele zile? Scădere bruscă a temperaturilor, urmată de vreme caldă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter