Timp Liber

Zeci de mii de oameni și-au cumpărat deja abonamente la UNTOLD 2024! Prima rundă de vânzări, epuizată

60.000 de fani intenționau să-și cumpere abonamente la UNTOLD 2024. Dintre aceștia, peste 20.000 de fani ai festivalului UNTOLD au reușit să-și asigure intrarea în prima rundă de vânzări.

Peste 20.000 de fani și-au cumpărat dej abonamente la UNTOLD 2024 / Foto: UNTOLD Peste 20.000 de fani și-au cumpărat dej abonamente la UNTOLD 2024 / Foto: UNTOLD

 

 


Creatorii celei mai frumoase experiențe de festival au pregătit inițial 10.000 de abonamente UNTOLD 2024 pentru prima rundă de vânzări. Cu toate acestea, peste 60.000 de fani înregistrați pe site-ul festivalului și-au dorit să achiziționeze abonamentele care le asigură intrarea în acest tărâm magic.

 


Pentru că numărul celor care au intrat pe site să achiziționeze un abonament a fost extrem de mare, organizatorii au decis să ofere, mai multor fani, șansa de a cumpăra unul din abonamentele scoase la vânzare pentru ediția din 2024. Astfel, au fost vândute peste 20.000 de abonamente, depășind cu mult numărul inițial pregătit pentru prima etapă de vânzări. Fanii UNTOLD sunt inivitați să se înregistreze pe https://untold.com/register, pentru că, în curând, o nouă rundă de vânzări va fi disponibilă pe site-ul festivalului.

CITEȘTE ȘI:
Untold, în top 6 cele mai mari festivaluri din lume. Se află în clasament alături de Tomorrowland și Coachella
Undă verde de la Consiliul Concurenței pentru extinderea Untold la nivel internațional

 


În 2023, peste 420.000 de fani din întreaga lume s-au bucurat de cei mai mari artiști și DJ ai lumii și de experiențele oferite de festivalul care ocupă locul 3 în Europa și locul 6 la nivel mondial, festivalul UNTOLD.

Anul trecut, în mai puțin de un minut, peste 11.000 de abonamente pentru ediția 2023 au fost vândute în prima rundă, deși inițial organizatorii au pregătit doar 10.000. Cererea a fost mare,  iar pe site-ul untold.com, peste 40.000 de oameni erau înregistrați și sperau să prindă abonamente în prima etapă de vânzări.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Câți bani au cheltuit turiștii străini la Untold și Electric Castle?

UNTOLD Dubai și Armin van Buuren lansează show-ul de pe cea mai înaltă clădire de pe planetă, Burj Khalifa

abonare newsletter