monitorulcj.ro Menu

Campionii de snooker se reunesc la Cluj

Sala Polivalentă din Cluj va găzdui pe 18 şi 19 iunie patrulaterul de meciuri demonstrative de snooker cu patru legende mondiale: Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis şi Reanne Evans îşi vor încrucişa tacurile pentru publicul iubitor de snooker spectacol.

Sala Polivalentă, un magnet pentru spectatori la competițiile sportive

Meciul dintre reprezentativele feminine ale României și Turciei, disputat, sâmbătă seara, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul etapei a III-a din Grupa H, a atras în tribunele celei mai mari arene sportive din țara noastră un număr impresionant de spectatori (6817) un record absolut pentru baschetul românesc, dar și pentru primele trei etape din preliminariile Eurobasket Women 2017.

Se dărâmă „Polivalenta”

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este una dintre cele mai importante investiții ale Primăriei orașului în ultimii ani. N-o să reiterez aici superlativele și oportunitățile pe care noua construcție le îndeplinește, în special, cele legate de capacitate, dotări, modernizare, adaptabilitate etc. E bună, e utilă, e frumoasă, a fost destul de scumpă, dar, cu chiu cu vai, s-a ridicat, cum spunea și primarul, integral din banii clujenilor.