Sport

Naționala României, cinci meciuri la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca va fi gazda în această primăvară a nu mai puțin de cinci meciuri internaționale de mare interes.

Naționalele României de baschet, handbal, fotbal și tenis vor disputa mai multe meciuri în perioada februarie - aprilie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și pe Cluj Arena.

Dacă în acest weekend, sâmbătă, de la ora 19:00, reprezentanta feminină de baschet a României va întâlni selecționata Turciei, în cadrul preliminariilor EuroBasket Women's 2017, reprezentanta feminină de handbal antrenată de Tomas Ryde va întâlni campioana olimpică, mondială și europeană, Norvegia, în cadrul grupei de calificare la Campionatul European 2016.


Pe Cluj Arena va avea loc, în luna martie, două meciuri amicale ale naționalei de fotbal a României, primul având loc pe data de 23 martie, în compania Lituaniei, fiind urmat de meciul împotriva Spaniei, pe data de 27 martie, asta dacă până atunci nu va fi redeschis stadionul Arena Națională.

Ultimul mare meci va avea loc tot în Sala polivalentă, în perioada 16-17 aprilie. Naționala României de tenis va întâlni, în cadrul Fed Cup, naționala Germaniei, acest turneu având cea mai mare cerere de bilete dintre toate cele care vor avea loc la Cluj.


Sala Sporturilor nu va nici ea lipsită de spectatori, pe data de 4 martie John Higgins și Ken Doherty se vor întâlni într-un meci demonstrativ de snooker. Partida va fi prezentată de una dintre cele mai avizate voci ale snooker-ului din România, comentatorul Eurosport Marius Ancuța.

Principalele evenimente sportive din Cluj-Napoca în primăvara 2016:
România - Turcia, baschet feminin, 20 februarie
John Higgins - Ken Doherty, snooker, 4 martie
România - Norvegia, handbal feminin, 9 martie
România - Lituania, fotbal masculin, 23 martie
România - Spania, fotbal masculin, 27 martie
România - Germania, tenis feminin, 16-17 aprilie

Ultimele Stiri
abonare newsletter