monitorulcj.ro Menu

Încă o investiție s-a dus pe apa sâmbetei: Spitalul Regional de Urgență Cluj!

După ce au pierdut bani şi timp cu elaborarea proiectului pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj, autoritățile sunt sceptice în privința investiției și spun că anul 2024 este termenul “optimist” pentru finalizarea lucrărilor. Despre Spitalul Regional de Urgență de la Cluj politicienii vorbesc încă din 2004 și cu atât au rămas, cu vorba.

Castelul Bánffy din Răscruci va fi reabilitat din fonduri europene

Rovana Plumb, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul Restaurarea, conservarea şi punerea în valoare a ansamblului monument istoric Castel Banffy, situat în satul Răscruci din judeţul Cluj.

Cioloş: Proiectul salarizării promovat de PSD, irealizabil

Premierul Dacian Cioloş a declarat, că proiectul legii salarizării întocmit de fostul ministru al Muncii, Rovana Plumb, este ''irealizabil'' din punct de vedere bugetar, social-democrata replicând că actualul Guvern greşeşte.

Salarii triple pentru înalţii demnitari

Ordonanţa privind salariile demnitarilor intră în vigoare la 1 august, deşi premierul Victor Ponta a zis că o anulează. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat joi că ordonanţa privind mărirea salariilor demnitarilor este în vigoare şi "aplicarea ei începe de la 1 august".