monitorulcj.ro Menu

Castelul Bánffy din Răscruci va fi reabilitat din fonduri europene

Rovana Plumb, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul Restaurarea, conservarea şi punerea în valoare a ansamblului monument istoric Castel Banffy, situat în satul Răscruci din judeţul Cluj.

Cioloş: Proiectul salarizării promovat de PSD, irealizabil

Premierul Dacian Cioloş a declarat, că proiectul legii salarizării întocmit de fostul ministru al Muncii, Rovana Plumb, este ''irealizabil'' din punct de vedere bugetar, social-democrata replicând că actualul Guvern greşeşte.

Salarii triple pentru înalţii demnitari

Ordonanţa privind salariile demnitarilor intră în vigoare la 1 august, deşi premierul Victor Ponta a zis că o anulează. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat joi că ordonanţa privind mărirea salariilor demnitarilor este în vigoare şi "aplicarea ei începe de la 1 august".

Penalul Dragnea, noul şef al PSD

Liviu Dragnea a fost ales preşedinte interimar al PSD, în cadrul Comitetului Executiv al partidului. În urma votului, s-a conturat şi tabăra dominantă din PSD, cea care l-a susţinut pe Dragnea. A pierdut, în schimb, Rovana Plumb şi implicit Victor Ponta. Dragnea a fost susţinut pentru funcţia de preşedinte al social democraţilor de Ion Iliescu.