monitorulcj.ro Menu

Înotătoarea clujeană Ana Dascăl ajunge la 13 ani la Olimpiada de la Rio

Înotătoarea clujeancă Ana Dascăl va face parte din delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce sportiva care are 14 ani neîmpliniţi a primit o invitaţie din partea Federaţiei Internaţionale de Nataţie. Delegaţia României ajunge la 104 sportivi.

„Brazilienii" din Cluj merg la Rio!

Echipa clujeană Brazilienii a câștigat Turneul Final din Vest al Cupei Prieteniei Bergenbier, ce s-a disputat la Cluj-Napoca.

Clujenii pot ajunge la Rio!

În acest weekend se dă startul Turneului Final Vest la Cluj-Napoca, unde vor concura cele 16 echipe câștigătoare din orașele Arad, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Cluj-Napoca, Deva, Reșița, Turnu Severin, Alba Iulia, Sibiu, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea și Craiova.

Fost fotbalist brazilian, în vârstă de 35 de ani, decapitat la Rio de Janeiro

Fostul fotbalist brazilian Joao Rodrigo Silva Santos, în vârstă de 35 de ani, a fost ucis la Rio de Janeiro, informează presa internaţională, care menţionează că victima a fost decapitată şi capul lăsat în pragul locuinţei sale, pentru a fi găsit de soţie. Restul corpului fostului fotbalist nu a fost găsit.

4 clujence merg la Rio pentru o medalie

Sportivele sectiei de judo ale CS Universitatea Cluj vor participa la Campionatul Mondial de Senioare, programat in perioada 22-29 august, in Brazilia (Rio de Janeiro).