Sport

„Brazilienii" din Cluj merg la Rio!

Echipa clujeană Brazilienii a câștigat Turneul Final din Vest al Cupei Prieteniei Bergenbier, ce s-a disputat la Cluj-Napoca.

La  finalul  unui  weekend  cu  multe  meciuri  de  fotbal disputate în parcarea Polus Center din Cluj-Napoca, echipa Brazilienii a reușit să câștige Turneul Final din Vest al Cupei Prieteniei Bergenbier. Clujenii vor juca în marea finală a competiției de la Rio de Janeiro împotriva echipei care va câștiga pe 22-23 mai, la Bacău, Turneul Final din Est!

Câștigătoarea s-a decis duminică în meciul dintre Brazilienii și Phoenix Craiova. Clujenii au câștigat prin scor de neprezentare: 3–0.


Cel mai spectaculos meci al formației Brazilienii a fost în semifinale, împotriva celor de la MAV Sports din Timișoara. Campionii, care au reușit să egaleze în ultimul minut de joc, s-au impus cu 2-1 după executarea loviturilor de departajare. „Așa cum am promis am reușit să câștigăm turneul și să mergem la Rio. Brazilienii merg în Brazilia! A fost o competiție incredibilă. Suntem foarte bucuroși că am participat și că am câștigat-o. Să sperăm că o să reușim să ne întoarcem cu trofeul aici, acasă, la Cluj. Mulțumim foarte mult suporterilor care au venit la teren să ne încurajeze și mulțumim încă o dată organizatorilor pentru turneul acesta incredibil”, au declarat jucătorii echipei Brazilienii imediat după terminarea meciului.

abonare newsletter