monitorulcj.ro Menu

Spectacol pugilistic la Cluj

Șapte lupte de box profesionist vor avea loc în 21 iunie, la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Evenimentul, care va începe la ora 19.00, va fi organizat de Box Club Arena.

După seria de bătăi din cluburile din Cluj, mascaţii au „descins” în barurile şi sălile de jocuri de noroc din oraş

Desfăşurare de forţe joi seara a poliţiştilor şi mascaţilor la barurile, cluburile şi sălile de jocuri de noroc din Cluj-Napoca. Zeci de poliţişti au luat la „puricat” aceste localuri într-o încercare de a stopa actele de violenţă. În ultimul timp, pe fondul consumului de alcool au avut loc mai multe scandaluri în care diverşi interlopi şi-au făcut dreptate singuri cu săbii, crose de golf, cuţite sau pumni.

Luptătorul de K1, Răzvan Benche, care a fost arestat în dosarul Scutul Negru, va reprezenta România la o gală de kickbox în Olanda

Răzvan Benche, unul din cei mai importanti kickboxeri de categorie grea din România, va susţine un meci de kickbox în cadrul galei Enfusion Live care va avea loc în 3 noiembrie în Olanda. Benche îl va întâlni pe luptătorul olandez de clasa A, Fred Sikking, deţinător a multiple titluri atât în Olanda, cât şi în Thailanda.

Procurorii clujeni recunosc că oraşul a devenit scena răfuielilor între interlopi

Un procuror clujean recunoaşte într-un document oficial că municipiul Cluj Napoca a devenit, în ultima perioadă, scena unor reglări de conturi între diferite grupări din lumea interlopă. Procurorul a cerut arestarea în lipsă a lui Ionuţ Vasile Tripon şi Rareş Ciprian Marc, consideraţi a fi şefii unei astfel de grupări de crimă organizată.

VIDEO Interlopii se bat în faţa unui club din cartierul Zorilor

Agitaţia din lumea interlopă clujeană şi bătăile crunte care au avut loc în ultimele două luni, între diferite grupuri din oraş care vor să controleze cele mai mari cluburi din Cluj-Napoca, au ca punct de pornire o bătaie din faţa clubului Alegria, în dimineaţa 7 iulie 2013.

Cum au făcut interlopii legea în Cluj

Scandalul în care au fost implicaţi mai mulţi angajaţi ai firmei de pază Scutul Negru, ce a culminat cu arestarea a zece angajaţi printre care şi luptător de K1 Răzvan Benche, nu este singular, mai multe scene violente cu implicarea angajaţilor firmei Scutul Negru având loc în cursul lunii iulie în Cluj.