monitorulcj.ro Menu

Peste 200 de brazi confiscaţi de poliţiştii clujeni

Polițiștii au identificat și ridicat, în vederea confiscării, 248 pomi de Crăciun, găsiți abandonați pe raza comunei Săcuieu. Cercetările continuă pentru stabilirea provenienței acestora.

“Afaceri” de sezon. Zeci de brazi, confiscați de polițiști

Zeci de pomi de Crăciun au fost consficați de poliţişti clujeni într-o acțiune mai amplă desfășurată pe întreg județul. De frica controalelor, un comerciant din Piața Mărăști a abandonat peste 20 de brazi pe trotuar și s-a făcut nevăzut.

A început sezonul furturilor de pomi de Crăciun

Un bărbat este cercetat pentru furt şi tăiere fără drept de arbori, după ce a fost depistat de poliţişti încărcând într-o autoutilitară brazi care ar fi fost sustraşi dintr-o pădure din Călăţele.

Hoții de brazi au rămas fără marfă. Peste 300 de pomi de Crăciun au fost confiscați de polițiștii clujeni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj au intensificat acţiunile de control pentru prevenirea şi sancţionarea tăierilor ilegale de lemne, în special brazi, în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă. Totodată, acţiunile desfăşurate pe raza întregului judeţ au vizat şi transporturile ilegale de lemne şi de pomi de Crăciun.

Peste 12.200 de pomi de Crăciun, confiscaţi de poliţişti în ultima lună

Poliţiştii au confiscat 12.295 de pomi de Crăciun şi 7.823 de coroniţe de brad, au întocmit dosare penale pentru 737 de infracţiuni şi au dat amenzi de aproape 3,45 milioane de lei, în urma controalelor făcute în ultimele patru săptămâni, în pieţe şi târguri şi pe drumurile naţionale.