Timp Liber

De unde poți cumpăra brad de Crăciun sub 35 de lei?

Începe goana după brazii de Crăciun! Clujenii pot cumpăra brazi cu mai puțin 35 de lei. Iată de unde!

De unde poți achiziționa brazi de Crăciun sub 35 de lei/ bucata? Foto: depositphotos.com De unde poți achiziționa brazi de Crăciun sub 35 de lei/ bucata? Foto: depositphotos.com

 


Crăciunul în familie este de neconceput fără tradiționalul brad împodobit, care completează perfect atmosfera de sărbătoare din casele românilor. Clujenii pot cumpăra pomul de Crăciun, cu înălțimi variabile între 2 și 3 metri, la mai puțin de 35 de lei.

 


Romsilva anunță că pune la vânzare peste 20.000 de pomi de Crăciun, în sezonul sărbătorilor de iarnă. 

Brazi de Crăciun. De unde poți cumpăra pomi la prețuri avantajoase?

Din cei 24.796 de pomi de Crăciun care vor fi puși pe piață prin intermediul ocoalelor silvice de stat, 17.569 bucăți sunt produși în pepinierele silvice ale Romsilva, în cadrul unor culturi specializate, iar 7.227 provin din lucrări silvice autorizate, în urma cărora se extrag exemplarele din regenerările naturale unde există o densitate excesivă. 


Majoritatea pomilor de Crăciun oferiți spre vânzare în acest an sunt din specia brad, 18.898, iar diferența de 5.898 de bucăți sunt din specia molid sau alte specii de rășinoase.

Pomi de Crăciun la sub 35 de lei/ bucata

Prețurile pomilor puși la vânzare de ocoalele silvice Romsilva pornesc de la 15 lei pentru un pom de Crăciun, specia molid cu înălțimea de până în 1,3 metri, și ajunge la 35 de lei pentru un exemplar de brad cu înălțimea între 2 și 3 metri. Cei cu înălțimi de peste 3 metri sunt considerați comenzi speciale. Prețurile menționate sunt cele practicate pentru pomii de Crăciun achiziționați direct de persoanele fizice de la ocoalele silvice din cadrul Romsilva. 


Direcțiile silvice vor onora, cu prioritate, cererile populației, prin vânzarea directă și numai în limita excedentului se va face valorificarea către operatori economici.

 Directia Silvica Cluj-Napoca are sediul pe strada Bartók Béla, numărul 27, în cartierul Grigorescu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bradul de Crăciun, adus în Piața Unirii din Cluj-Napoca VIDEO

abonare newsletter