monitorulcj.ro Menu

Petiţie la Bucureşti pentru a scoate Tarniţa de pe lista lacurilor navigabile. Se cere şi demiterea unui membru PNL Cluj

Ecologiştii clujeni au lansat o petiție prin care semnalează abuzurile de la Tarnița. În paralel, parlamentarii clujeni au depus la comun o interpelare prin care cer Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să scoată Tarnița de pe lista lacurilor navigabile, chiar dacă sunt deja interzise ambarcațiunile motorizate prin reglementări la nivel județean.

Lucrările pe Autostrada Sebeș-Turda, SISTATE

Constructorul Impresa Pizzarotti a sistat aproape în totalitate lucrările pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, avertizează Asociația Pro Infrastructură (API).

Se încurcă în declaraţii. “Promisiunea celor 180 kilometri de autostrada în 2019 este greşită”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, în timpul unei vizite în judeţul Arad, că până la finalul lunii iunie va evalua activitatea directorului general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, care ar fi promis 180 de kilometri de autostrăzi, dar după verificările de pe şantiere s-ar vedea că "estimarea este un pic greşită".