monitorulcj.ro Menu

Mihai Seplecan ar putea candida pentru colegiul lui Becali

Crin Antonescu, liderul PNL, i-a propus liberalului clujean Mihai Seplecan să candideze pentru postul rămas vacant în colegiul lui Gigi Becali. O decizie finală urmează să se ia în cursul acestei săptămâni.

Mihai Szeplekan a demisionat din Biroul Politic Judeţean al PNL

Mihai Szeplekan, cel care ar fi trebuit să îi fie contracandidat lui Horea Uioreanu, la alegerile PNL Cluj care nu au mai avut loc, a demisionat din Biroul Politic Judeţean, aşa cum de altfel anunţa încă de săptămâna trecută.

Nicoară, “mazilit” de conducerea centrală a PNL

Liberalii clujeni au, de vineri, un nou lider. Nu unul ales, ci unul numit de la Bucureşti. Horea Uioreanu a preluat interimar şefia liberalilor clujeni, “de pe uşa din dos”, după ce alegerile din 14 septembrie au fost anulate de conducerea centrală. Astfel, după 12 ani la şefia PNL Cluj, Marius Nicoară face "un pas în lateral".

Uioreanu, prima ieşire după amânarea alegerilor interne din PNL Cluj: nu voi mai candida la nicio funcţie politică

Vicepreşedintele PNL, Horea Uioreanu, a vorbit pentru prima dată după scandalul iscat de amânarea alegerilor interne din PNL Cluj, precizând că nu şi-a dorit funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene “pentru a avea o titulatură în plus”. “Am intrat în cursa electorală internă convins că funcţia administrativă pe care am câştigat-o anul trecut trebuie dublată de cea politică pentru a asigura maximum de succes”, a spus Uioreanu.

Szeplekan continuă lupta pentru şefia PNL Cluj: Cer să fiu lăsat să candidez bărbătește împotriva lui Horea Uioreanu

Consilierul judeţean Mihai Szeplekan, contracandidatul lui Horea Uioreanu la şefia PNL Cluj, i-a solicitat lui Crin Antonescu, președinte al Partidului Național Liberal, să îl lase “să candideze bărbătește împotriva contracandidatului meu Horea Uioreanu la alegerile pentru desemnarea noii conduceri județene a PNL Cluj din data de 14 septembrie”.