monitorulcj.ro Menu

Supra-aglomerarea claselor din cauza învățătorilor „mediatizați”

Din cauza presiunii părinților de a ajunge la o anumită învățătoare se ajunge la supra-aglomerare. Directorii sunt asaltați, învățătoarele la fel, iar copii buni, a căror părinți nu au o influență suficient de mare, nu ajung la cel mai bun dascăli. De asemenea, învățători buni, care nu sunt atât de „mediatizați”, ajung să aibă elevi mai puțini și, poate, mai slabi.

Ghid de shopping la începerea anului şcolar

Dacă încă nu v-aţi făcut cumpărăturile pentru noul an şcolar şi vreţi să aflaţi cam cât vă costă cele necesare pentru copil, noi am făcut un calcul mediu. Preţurile variază în funcţie de magazin şi de preferinţele elevului.

Elevii liceului de muzică, în stare de ȘOC. Învățătoarea ISTERICĂ s-a ÎNTORS în școală. Ce urmează? Să-i ia la pumni pe elevi?

Elevii Liceului de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca au rămas șocați când au văzut-o pe învățătoarea care nu în urmă cu mult timp șoca societatea cu limbajul pe care îl folosea când i se adresa unui elev. „Jumătate de creier”, „mă tu ești normal la cap?” sau „du-te naibii în pregătitoare” erau doar câteva din replicile pe care i le-a dat unui biet elev. Ce așteaptă autoritățile? Să-i ia învățătoarea la bătaie pe elevi?