monitorulcj.ro Menu

Bărbații să fie bărbătoși și femeile... Lăsăm femeile să facă ce vor! La Festivalul usturoiului! - GALERIE FOTO

Concursuri cu premii pentru cea mai inspirată ținută după personaje din romanul Dracula și cel mai bărbătos dintre bărbații din ținutul misteriosului conte. Lăsăm femeile să facă ce vor la cea mai mare petrecere în aer liber din Bistrița-Năsăud. Nimeni nu poartă grija copiilor, pentru că aceștia au lumea lor. Una magică. Nimeni nu o să poată spune că nu a avut ce face la Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula!

Vezi aici programul Festivalului usturoiului în Ținutul Contelui Dracula 2015

Folk, pop-dance și muzică populară. Jocuri pentru cei mici, concursuri pentru cei mari. Târg al producătorilor și meșteșugarilor de la Produs în Bistrița-Năsăud, Produs de Cluj și Produs în Bucovina. Toată lumea are câte ceva de văzut sau făcut la Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula.

La Festivalul Usturoiului, copiii intră pe Tărâmul Spiridușilor din Ținutul Contelui Dracula

Trei zile de poveste pentru cei mici în acest week-end la Valea Străjii! Jocuri de mult uitate, spiriduși, povești, confecționarea unor sperietori numai bune de speriat vampirii, bătut cosoni, tras cu arcul, învățarea unor meșteșuguri tradiționale, statui vii și omul oglindă, spectacole! Totul este pregătit la Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula!

Festivalul Usturoiului va fi în Ţinutul Contelui Dracula

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula 2015 are loc la Valea Străjii în perioada 4-6 septembrie și are un program special gândit astfel încât atât cei mari, cât și cei mici să aibă ceva de văzut și de făcut: trei zile, trei genuri muzicale, nenumărate surprize și bucurie fără limite!

Festivalul Usturoiului, în locul unde s-a născut legenda lui Dracula

Târg de alimente tradiţionale, obiecte vestimentare specifice portului popular, un concurs culinar care are ca regulă de bază includerea usturoiului printre ingredientele folosite de participanţi sunt doar câteva din activităţile care se desfăşoară la Festivalul Usturoiului din Pasul Tihuţa, aflat la a doua ediţie.