monitorulcj.ro Menu

Echipă românească, în Formula 1

Echipa Forza Rossa, finanţată de un grup de oameni de afaceri români, a primit acceptul Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) pentru a concura în Campionatul Mondial de Formula 1.

Ferrari i-a emis factură lui Webber pentru servicii de taximetrie

Întâmplarea de la Singapore, când Fernando Alonso l-a "cules" de pe pistă pe adversarul său Mark Webber, care abandonase, şi l-a transportat pe caroseria monopostului la standuri, continuă să producă reacţii amuzante, Ferrari anunţând că i-a emis o factură australianului pentru servicii de taxi.

Viaţa dublă a şoferului Victor Ponta: Oficial cu Duster-ul, pe ascuns cu Ferrari!

În prima sa declaraţie publică că prim-ministru al României, Victor Ponta susţinea că nu dorește să meargă „ cu una din maşinile consacrate, cunoscute, altfel foarte frumoase”. Nu a trecut de atunci decât un an şi jumătate şi şeful Guvernului pare să-şi fi schimbat radical atitudinea, cel puţin în particular, scrie pefata.ro.

S-au aflat cauzele penelor de la Silverstone

Montarea incorectă a pneurilor şi folosirea unei presiuni prea mici s-au numărat printre cauzele exploziilor cauciucurilor stânga-spate ale monoposturilor Mercedes, Ferrari, Toro Rosso şi McLaren, la MP al Marii Britanii, se arată în raportul Pirelli.