Actualitate

Ferrari i-a emis factură lui Webber pentru servicii de taximetrie

Întâmplarea de la Singapore, când Fernando Alonso l-a "cules" de pe pistă pe adversarul său Mark Webber, care abandonase, şi l-a transportat pe caroseria monopostului la standuri, continuă să producă reacţii amuzante, Ferrari anunţând că i-a emis o factură australianului pentru servicii de taxi.

La Marele Premiu de Formula 1 desfăurat duminică, Webber a abandonat după ce monopostul său Red Bull a luat foc din cauza unei defecţiuni la sistemul de răcire, în penultimul tur. Webber şi-a scos maşina de pe pistă şi mai târziu, văzându-l pe Alonso, care făcea turul de onoare după ce ocupase locul 2, i-a făcut cu mâna să-l ia şi pe el până la standuri. Spaniolul a oprit monopostul, Webber s-a urcat pe maşina Ferrari şi cei doi s-au îndreptat spre linia boxelor, potrivit Mediafax.

Alonso a fost printre primii care au reacţionat cu umor la ce s-a întâmplat la Singapore şi a postat pe contul său de Twitter o fotografie tip poster de film, trucată, care îi înfăţişa pe el şi pe Webber într-un taxi.


Potrivit motorspor.com, care citează cotidianul german Bild, echipa spaniolului, Ferrari, nu a ratat ocazia de a intra în acest joc şi i-a emis o factură lui Webber, în valoare de 27.500 de dolari, sumă ce include un bacşiş în valoare de 2.500 de dolari pentru servicii de taximetrie în afara programului.

Bild a continuat gluma, notând că factura i-a fost trimisă coechipierului lui Webber. "Sebastian Vettel, colegul neiubit al lui Mark Webber, a primit în mod surprinzător o scrisoare de la Ferrari. Nu, nu un contract. O factură. O factură de taxi. Una foarte mare...", a scris Bild.


Pilotul echipei Red Bull Sebastian Vettel a câştigat, duminică, Marele Premiu al statului Singapore, a 13-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, germanul fiind urmat de spaniolul Fernando Alonso (Ferrari) şi de finlandezul Kimi Raikkonen (Lotus-Renault).

Ultimele Stiri
abonare newsletter