monitorulcj.ro Menu

Se pregătesc banii pentru campania electorală?

Majoritatea sumelor mari (peste 100.000 lei) solicitate de ONG-uri anul acesta de la Primăria Cluj-Napoca sunt cerute de organizații cu legături suspecte cu municipalitatea și decidenții din administraţie. Are ceva de spus Curtea de Conturi?

Eveniment dedicat lui Kurt Vonnegut la Cluj

Cei care vor sunt pasionaţi de literatură sunt invitaţi la un eveniment dedicat lui Kurt Vonnegut, iubitul autor al unor personaje şi un maestru al poveştirilor. Nu are nici o relevanţă dacă cei care participă la eveniment i-au citit sau nu cărţile.

Mihai Măniuţiu vine la Serile de Leadership

Director al Teatrului National din Cluj-Napoca, regizor cu un portofoliu de peste 80 de piese, scriitor a peste o duzina de carti si profesor universitar, Mihai Măniuţiu nu se opreşte aici. Îşi doreşte să formeze o trupă de teatru care să dea viaţă personajelor sale să fie una apreciată la cele mai înalte niveluri.

Ultimele detalii despre Dinner in the sky

Share the Sky este cupola sub care, în weekendul 18-19 iulie, vor fi organizate trei evenimente speciale la Centrul de cultură urbană Casino, cu prilejul Day 15 iulie.

Cărţi în loc de bilet de autobuz

Astăzi debutează evenimentul cultural “Săptămâna Festivă a cărţilor”. O idee nouă este pusă în aplicare pentru clujeni: ai o carte, nu mai ai nevoie de bilet pentru transportul în comun.