Educație

Eveniment dedicat lui Kurt Vonnegut la Cluj

Cei care vor sunt pasionaţi de literatură sunt invitaţi la un eveniment dedicat lui Kurt Vonnegut, iubitul autor al unor personaje şi un maestru al poveştirilor. Nu are nici o relevanţă dacă cei care participă la eveniment i-au citit sau nu cărţile.

Invitaţii speciali:
- Alexandru Oltean-Cîmpean, autorul cărţii „Comentarii comice, conţinut trist. O literatură şi o analiză lingvistică a umorului în romanele lui Kurt Vonnegut”

-Rareş Moldovan


“Un scriitor care avea obiceiul să judece acţiunile societăţii, dar niciodată să dea vina pe cineva anume şi niciodată să le ceară cititorilor mai mult decât să acţioneze prudent şi decent în situaţiile în care se află, cum a încercat şi el”,  a spus Alexandru Oltean-Cîmpean, cel care îşi va lansa în cadrul evenimentului cartea „Comentarii comice, conţinut trist. O literatură şi o analiză lingvistică a umorului în romanele lui Kurt Vonnegut”.

Evenimentul va avea loc joi, 26 noiembrie, începând cu ora 19:00, pe Bulevardul Eroilor la numărul 6-8.


Proiectul este inclus în calendarul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tineretului, fiind o campanie organizată de Federaţia SHARE Cluj – Napoca.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter