Actualitate

Federația SHARE Cluj-Napoca a fost premiată la Gala Națională a Societății Civile Tinere din România pentru programul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului

Sâmbătă, 14 noiembrie, a avut loc la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca cea de a doua ediție a Galei Naționale a Societății Civile Tinere din România.

Au fost nominalizați pentru jurizare 225 de tineri care se implică în comunitate, în 10 domenii de activitate: artă și cultură, IT, sport, mediu, inovație, educație, business, umanitar, cercetare și voluntariat. 

În cadrul evenimentului de sâmbătă, organizatorii au oferit un premiu special pentru întreaga activitate Federației SHARE Cluj-Napoca, echipa care se ocupă de implementarea programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.  Să punem Clujul pe harta mentală a tinerilor europeni - o propoziție pe care am repetat-o în anii de pregătire și la începutul lui 2015 deoarece, credem noi, sintetizează foarte bine ceea ce ne-am dorit, ceea ce a unit tineri cu un obiectiv comun, pentru comunitate. Mai sunt 44 de zile din anul în care Cluj-Napoca este Capitala Europeană a Tineretului. Mulțumim tuturor celor care sunt alături de tineri și de inițiativele lor, în acest an și nu numai! Împreună, am pus Clujul pe harta mentală a tinerilor europeni”, a declarat Vlad Pop, președintele Federației SHARE Cluj-Napoca.

abonare newsletter