monitorulcj.ro Menu

Cum își bat joc firmele de transport de navetiști. Înghesuiți până la refuz într-un autobuz și plimbați zeci de kilometri / FOTO

Mai multe fotografii făcute cu camera ascunsă arată realitatea cruntă prin care trec zilnic zeci de navetiști. Foamea de bani a șoferilor transformă autobuzele de călători în capcane mortale. Pentru un bacșiș și un „bilet în plus”, șoferii înghesuie pasageri peste limita legală. Astăzi, despre cum a decurs o călătorie Cluj-Mociu.

STENOGRAME. SCANDAL MONSTRU între soţii Uioreanu interceptat de SRI

La dosarul de corupţie al preşedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu, există o interceptare a unei discuţii telefonice între preşedintele Consiliului Judeţean Cluj şi soţia acestuia, deputatul PNL Cluj, Elena Uioreanu în care cei doi se ceartă ca la uşa cortului.

Rareş Pop apare într-o agendă cu GRATUITĂŢI la Fany. Rolul Elenei Uioreanu în poveste

Directorul arestat al Inspectoratului pentru Controlul Traficului Rutier Cluj, Rareş Pop, arestat pentru 30 de zile pentru infracţiuni de corupţie, primea mită orice chiar şi bilete gratuite de călătorie de la firma Fany SRL, ai cărei patroni, soţii Olezia şi Ştefan Cadar au fost la rândul lor arestaţi pentru fapte de corupţie.