Actualitate

Patronul Fany, eliberat din arest preventiv

Ştefan Cadar, patronul firmei Fany va fi eliberat din arest preventiv, urmând ca acesta să rămână în continuare în arest la domiciliu.

Patronul Fany va fi eliberat din arest preventiv luni după masă, urmând să fie cercetat în stare de arest la domiciliu. Cadar a fost arestat preventiv în luna martie, iar la începutul acestei luni, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Cluj au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a patru persoane din dosarul Fany: Ştefan Cadar, Olezia Cadar (patronul Fany şi soţia acestuia care este asociat şi administrator Fany), Daniela Dobrilă, director la Direcția Licențe din cadrul ARR București şi Ovidiu Paul Kelemen, șef atelier auto la Fany.

Olezia Cadar şi Daniela Dobrilă au fost reţinute în arest la domiciliu încă de la început, dar Ştefan Cadar a fost arestat preventiv. Paul Kelemen este cercetat în stare de libertate.


Ştefan Cadar este cercetat pentru dare de mită în formă continuată; spălare de bani; fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participației improprii ca instigator; punere în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, în formă continuată; punere în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals, în formă continuată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter