monitorulcj.ro Menu

Câinii SE MĂNÂNCĂ DE VII în Dezmir. Imagini ŞOCANTE

Imagini revoltătoare într-o gospodărie din Dezmir, unde o haită de câini vieţuieşte în semi-sălbăticie. Câinii, neîngrijiţi şi prost hrăniţi, au ajuns să se mănânce între ei şi se chinuie să iasă din împrejmuire. ATENŢIE, imagini cu un puternic impact emoţional!

Lecţii de evaziune fiscală în centrul Dejului şi la ştrandul Toroc - VIDEO

La câţiva metri de Poliţia municipiului Dej, acolo unde există şi un serviciu al Poliţiei Economice, în plin centrul oraşului, evaziunea fiscală este o pură realitate. Monitorul de Cluj a fost sesizat de comercianții din Dej, deranjați de concurenţa neloială pe care o practică un agent economic din oraş. El este acuzat de evaziune fiscală şi concurenţă neloială exercitată celorlalte firme care funcţionează legal pe raza municipiului Dej. Nu doar comercianţii s-au arătat deranjaţi, ci şi cumpărătorii care au reclamat lipsa bonului fiscal.

Locuitorii unei comune din judeţul Cluj, îngroziți de o crescătorie de porci mistreți

Locuitorii unei comune din județul Cluj sunt îngroziţi şi revoltaţi din cauza unei crescătorii de porci mistreți care se află, spun ei, într-o zonă intens circulată. Ei reclamă faptul că ţarcul în care sunt închişi porcii nu ar fi suficient de sigur. "Dacă porcii mistreți scapă din crescătorie și atacă oamenii, cine este responsabil?", se întreabă aceștia. Autorităţile îi liniştesc însă pe oameni şi spun că nu au de ce să se teamă.