monitorulcj.ro Menu

Jaf cu final de neaşteptat: Închisoare cu suspendare pentru SINCERITATE!

Deși prejudiciul produs de cei doi studenți care au jefuit în vară o benzinărie din Florești este de aproximativ 30.000 de euro, judecătorii clujeni au considerat că poziţia lor sinceră adoptată în cursul procesului şi lipsa antecedentelor penale sunt suficiente pentru o condamnare cu suspendare.

Doi dintre studenții care au jefuit o benzinărie din Florești, arestați în lipsă

Magistrații Judecătoriei Cluj au emis, joi, mandate de arestare preventivă pentru ceilalți doi tineri care au jefuit benzinăria de la ieșirea din Florești. Florin Beniamin Dascălu şi Pompei Ionel Baciu au fost arestați preventiv după ce au contribuit, alături de Claudiu Sergiu Feher, la jaful de la benzinăria Agip.

UPDATE: Autorii JAFULUI de la benzinăria din Floreşti au fost prinși. Vezi ce spun reprezentanţii IPJ Cluj despre caz

La doar câteva zile de la jaful de la benzinăria Agip, de pe DN1, din localitatea Gilău - Cluj, unul dintre atacatori a fost prins de poliţiştii clujeni de la Serviciul de Investigare a Fraudelor. În prezent, poliţiştii clujeni de la Serviciul de Investigaţii Criminale cunosc identitatea tuturor celor care au fost implicaţi în jaf. În urma acestui jaf, din casieria benzinăriei Agip a fost furată suma de 60.000 de lei.