monitorulcj.ro Menu

A doua cârtiţă de la CJ Cluj face victime: Sanda Oltean, trimisă în judecată. Claudiu Salanţă a denunţat-o după ce “a găsit” în sertar o foaie care o incrimina

Sanda Oltean, fosta arhitectă șefă a județului Cluj, a fost trimisă în judecată pentru abuz în serviciu de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. În dosar apare chiar și exercitarea unei influențe asupra fostului președinte al CJ Cluj, Horea Uioreanu, dar și a unuia dintre vicepreședinți.

Cutremur în Consiliul Judeţean Cluj. După demisia Simonei Tatomir, Sanda Oltean şi-a înaintat şi ea demisia. Cine urmează?

Sanda Oltean, arhitect şef al judeţului Cluj, recent întoarsă din concediu de maternitate, şi-a dat demisia din funcţie. Preşedintele CJ Cluj Vakar Istvan a confirmat faptul că în cursul zilei de ieri Sanda Oltean şi-a depus demisia la registratura instituţiei, invocând motive personale. Demisia Sandei Oltean vine după ce în urmă cu două săptămâni Simona Tatomir, director general al Consiliului Judeţean Cluj, şi-a dat şi ea demisia din funcţie.

Sensul giratoriu de la aeroport, proiectat de soţul arhitectului judeţului Sanda Oltean, este greşit

Directorul operaţional al Aeroportului Internaţional Cluj, Iuliu Pop a precizat că sensul giratoriu din faţa instituţiei este prost făcut şi că din această cauză aeroportul primeşte zeci de plângeri de la pasagerii nemulţumiţi. Proiectantul sensului giratoriu a fost firma Top Proiect SRL, firmă la care este angajat şi Mihai Oltean, soţul arhitectului judeţului Cluj Sanda Oltean.