Ştiri din Transilvania

Horoscop 9 februarie 2021. Fecioarele trăiesc momente tensionate. Peștii vor primi numai reproșuri

Horoscop 9 februarie 2021. Taurii își îndeplinesc obiectivul măreț, iar racii trebuie să fie cu ochii în patru.


 

Horoscop 9 februarie 2021. Astrele îți aduc cele mai bune sfaturi în această zi. Mai multe zodii trăiesc momente tensionate.


 

Berbec


Zodia Berbec. S-ar putea să vină cineva în vizită pe la voi, să stați la un pahar de vorbă. E timpul să vă destindeți și o să aveți o stare de spirit și mai bună. Vizita e bine primită, în special că ați reușit să terminați tot ce v-ați propus pe ziua de azi până la venirea musafirilor. Vă simțiți bine să depănați amintiri.

Horoscop 9 februarie 2021 Taur

Zodia Taur. O reușită la care ați tot sperat într-un final se îndeplinește. O să vă gestionați mult mai bine timpul și banii în perioada aceasta, ca să vă descurcați cu toate obligațiile. Nu uitați că deciziile pe care urmează să le faceți ar putea să vă schimbe total viața.


Gemeni

Zodia Gemeni. Ar fi bine să vă feriți de conflicte astăzi, în special cu familia și prietenii care vor vrea să vă facă o surpriză. Această surpriză poate să fie una foarte plăcută, dacă nu deveniți paranoic și stricați cheful tuturor. Vă simțiți mândru și inspirat, vreți să încercați o nouă atitudine, dar ar fi bine să rămâneți același pentru cei apropiați, ca să nu-i alungați.  


Horoscop 9 februarie 2021 Rac

Zodia Rac. Vă vedeți prins într-o situație revoltătoare pe care cei din jur au provocat-o. Aveți grijă în cine vă încredeți. Dacă unele persoane fac parte din anturajul dumneavoastră nu înseamnă că vă sunt prieteni, ba chiar pot să fie cei mai insensibili cu niște emoții profunde pe care le retrăiți.

Leu


Zodia Leu. Ziua de marți vine la pachet cu cheltuieli semnificative, care v-ar putea costa chiar mai bine de jumătate de salariu pe lună. Știați că se apropie niște cumpărături necesare, de care nu vă puteți lipsi, dar sumele pe care trebuie să le scoateți din buzunar nu aduc decât motive de îngrijorare pentru viitorul financiar.

Horoscop 9 februarie 2021 Fecioară

Zodia Fecioară. Există o furtuna de trăiri și gânduri din interiorul dumneavoastră în această zi. Din cauza stresului sunteți mai tăcut, mai pasiv, mai retras. Mulți vă vor interpreta atitudinea și vor crede că sunteți slab sau laș. Ar putea fi mai înțelept să stați retras pe margine, fără să interveniți. Mai bine procedați așa decât să spuneți lucruri care ar putea crea tensiuni.

Balanță

Puteţi avea mici întârzieri, cauzate de evenimente neprevăzute. Vă recomandăm să nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere, ca să nu fiţi dezamăgit. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul! Spre seară, nemulţumirile din prima parte a zilei dispar şi, odată cu ele, starea de iritare.

Scorpion

Veți simți nevoia unei schimbări și nu există nici un motiv pentru care să mai așteptați. Nu pierdeți timpul și îndepliniți-vă dorințele, chiar dacă oamenii pot încerca să vă descurajeze. Important este să nu îi ascultați! Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, aveți toate șansele să îl găsiți astăzi. Pe partea financiară, ar fi bine să vă limitați la strictul necesar, veniturile dumneavoastră sunt fluctuante deocamdată.

Horoscop 9 februarie 2021 Săgetător

Zodia Săgetător. Faptul că ați avut un weekend reușit vă face să vă simțiți mai bine, relaxat și chiar să nu vă mai stresați pentru fiecare detaliu nesemnificativ. Acum, toate activitățile pe care le programaţi vor fi privite cu încredere, linişte. Aveţi şanse de reuşită în ceea ce vă propuneți astăzi.

Capricorn

Zodia Capricorn. Lăsați deoparte dorința de a știi fiecare detaliu înainte de a vă implica în ceva. Uneori este mai bine să nu știți chiar totul, altfel v-ați putea simți copleșit sau o să vă treziți cu dorința de a renunța înainte să fi încercat. Mergeți cu încredere! Toate semnele arată doar lucruri bune.

Horoscop 9 februarie 2021 Vărsător

Zodia Vărăstor. Ar fi recomandat să vă ocupați de treburi mai ușoare și să fiți mai discret. Organismul dumneavoastră este vulnerabil, deci trebuie să aveți grijă la alimentație, hidratare și somn. Este posibil să vină vești bune pe plan profesional, iar după-amiaza este momentul oportun pentru a vă creiona planuri de viață și poate a vă gândi la o nouă profesie.

Pești

Zodia Pești. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu aveați nevoie acum. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare, pentru că există riscul să ajungeţi într-o situaţie neplăcută. Fiţi mai atent cum vă purtaţi cu prietenii!

abonare newsletter