Ştiri din Transilvania

S-a trezit cu gunoiul în curte! Un primar i-a rambursat gunoiul unui nesimțit care și-a aruncat deșeurile în Someș. VIDEO

Un primar a aruncat gunoiul găsit pe malul unui râu, în curtea omului care ar fi abandonat gunoiul într-un spațiu verde.

 

 


Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău a „înapoiat” toate gunoaiele unui cetățean din Cormaia, care le aruncase la marginea râului Someșul Mare.

 


„Suntem între Maieru și Sângeorz-Băi unde avem informații că multe mașini intră noaptea și aruncă gunoi. Uitați-vă ce e aici, nesimțiții cum își bat joc de noi, de natură, de Dumnezeu și de apă. Să încercăm să depistăm vreun binevoitor care își bate joc de noi”, a spus primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău.


Primarul a scotocit prin gunoiele de pe maulul râului și a găsit o chitanță cu numele bărbatului care a aruncat toate gunoiele acolo. Traian Ogâgău a chemat poliția să-i dea amendă respectivului și a cerut un utilaj cu care să încarce gunoiul și să-l „ducă acasă”. Primarul a mai cerut poliției locale să facă patrulări cât mai des în acea zonă.

Primarul i-a aruncat gunoiul peste gard!

Primarul a pornit la drum cu Poliția Locală și un buldoexcavator plin de gunoi, care l-a aruncat în curtea respectivului bărbat. Curtea era plină de gunoaie arunctae, doar că bărbatul nu era casă pentru a putea confirma sau infirma dacă este gunoiul lui sau nu.


„Sănătate! Și care cum mai prindem, la fel procedăm! Nu iertăm pe nimeni. Poate să vină Iisus Hristos! Fac apel la toți primarii de pe Valea Someșului: fără milă să intrăm un pic pe ei că nu se mai poate! Anunț Instituția Prefectului și Garda de Mediu că am filmat cu o dronă, de la Valea Mare până la Sângeorz-Băi inclusiv ca să se vadă clar focarele de infecție și acolo ”âsă intervină prompt primăriile și să îi nenorocească financiar. Trebuie să ne implicăm cu toți dragi colegi primari că altfel nu se stârpește acest flagel niciodată și nu putem dezvolta turismul. Să le fie rușine! Iertați-mă dacă am fost un pic mai nervos, dar nu se mai poate”, a spus Traian Ogâgău.

În campania electorală pentru alegerile locale din acest an, au apărut niște imagini cu primarul din Sângeorz-Băi, în care își umilea fiica. În ciuda acelor imagini, el a ieșit învingător la alaegerile locale, iar acum ocupă fotoliul de primar și face acțiuni de „protejarea” mediului.


 

 

 

 

abonare newsletter