Ştiri din Transilvania

Cu pistolul la școală. Un elev din Hunedoara, prins cu o armă ascunsă printre cărți.

Un elev de 17 ani, din județul Hunedoara, a fost prins la școală cu un pistol cu gaz și bile. Minorul ascunsese arma, în bancă, printre cărți.

Elev din Hunedoara, prins cu o armă ascunsă printre cărți/Foto: Poliția Română Elev din Hunedoara, prins cu o armă ascunsă printre cărți/Foto: Poliția Română

 

 


Un elev din municipiul Lupeni a fost prins, luni, cu o armă asupra sa, pe care a introdus-o în școală. Pistolul cu gaz și 9 proiectile tip bilă a fost ascuns sub cărți, în bancă. Ghinionul său a fost că oamenii legii au primit informații că în unitatea școlară ar exista o armă, motiv pentru care au efectuat verificări. 

 


Tânărul a declarat polițiștilor că, după ore, intenționa să ducă pistolul la o persoană care se ocupă de întreținerea armei.

CITEȘTE ȘI: 
Sociologul Gelu Duminică, despre acțiunile de combatere a violenței în școli: „Faptul că se implică polițistul e ca agheasma”

„Ca urmare a efectuării unei razii în municipiul Lupeni, polițiștii Biroului Ordine Publică au identificat, într-o sală de clasă a unui liceu, un elev în vârstă de 17 ani, care deținea (în bancă, mascat sub cărți) un pistol cu gaz și 9 proiectile tip bilă. Acesta a declarat a introdus pistolul în sala de clasă întrucât intenționa ca, după orele de curs, să îl ducă unei persoane pentru a efectua o lucrare de întreținere”, potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, citați de stiridinhunedoara.ro


Elevul a declarat că a cumpărat pistolul de pe internet cu 500 de lei.

Pistolul a fost ridicat de polițiști și urmează a fi expertizat de către specialiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Hunedoara. În funcție de concluziile cercetării urmează a se lua măsurile legale.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Imagini revoltătoare! Fată de 11 ani, bătută cu bestialitate de două adolescente, în curtea unui liceu

Ultimele Stiri
abonare newsletter