Național

Imagini revoltătoare! Fată de 11 ani, bătută cu bestialitate de două adolescente, în curtea unui liceu

O fată de 11 ani a fost bătută cu sălbăticie în curtea unui liceu din Hunedoara de către alte două tinere adolescente.

Violență în școli/Foto: Depositphotos.com Violență în școli/Foto: Depositphotos.com

 

 


Polița a deschis o anchetă, după ce au fost sesizaţi de o femeie că fiica sa de 11 ani a fost agresată de două fete, de 12 ani, în curtea unui liceu.

 


Caz de violență extremă în Hunedoara, unde o minoră a fost lovită cu pumnii și picioarele de alte două adolescente. Imaginile revoltătoare au ajuns în atenția mamei minorei. 

Incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni și ar fi survenit pe fondul unor discuţii în contradictoriu.


Mama minorei este cea care a sesizat Poliția, după ce a primit înregistrarea video în care fiica ei este bătută de alte două adolescente, cu vârstele de 12 şi 13 ani.

Femeia s-a prezentat marţi după-amiază la sediul Poliţiei municipiului Hunedoara, împreună cu fiica sa, şi a sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de către celelalte două fete minore.


CITEȘTE ȘI: 
Violența din școli, stopată printr-un „Plan”

„Femeia a reclamat faptul că, în data de 5 septembrie, a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa. Minora a relatat faptul că avut discuţii în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie, în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic”, au informat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Autoarele agresiunii au fost identificate şi audiate în prezenţa părinţilor, cu avocat şi un reprezentant Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.


În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei şi luării măsurilor legale care se impun.

Recent, Ministerul Educației a publicat un așa-numit „Plan Național” de combatere a violenței școlare, care este prevăzut în noua lege a Educației. Însă, din nefericire, planul ar trebui aprobat abia la 6 luni după ce începerea anului școlar. 

Foto: Depositphtos.com
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Violența din școli, stopată printr-un „Plan”

Ultimele Stiri
abonare newsletter