Ştiri din Transilvania

Protest cu sute de angajați la Romgaz Mediaș împotriva micșorării salariilor. VIDEO

Zi de protest, la Mediaș, în fața sediului Romgaz. Sute de angajați protestează împotriva reducerii veniturilor.

Sute de angajați Romgaz (Mediaș) protestează împotriva măsurii de reducere a veniturilor/Foto: Mesagerul de Sibiu Facebook.com Sute de angajați Romgaz (Mediaș) protestează împotriva măsurii de reducere a veniturilor/Foto: Mesagerul de Sibiu Facebook.com

 

 


Aproximativ 500 de sindicaliști de la Romgaz protestează, luni, la sediul societății față de intenția de diminuare a veniturilor de încadrare cu 5,82%. 

 


De asemenea, după cum arată reprezentanții Sindicatului Liber Romgaz, în bugetul de venituri și cheltuieli din acest an nu sunt prevăzute sumele pentru adaosuri, prime și indexarea cu rata inflației, după cum prevede Contractul Colectiv de Muncă.

Potrivit unor imagini publicate de MesageruldeSibiu pe pagina de Facebook, sute de persoane s-au adunat, luni, în fața sediului Romgaz din Mediaș pentru a-și exprima nemulțumirile. 


Compania Romgaz are ca acționar majoritar statul român, care deține 70% din acțiuni, prin Ministerul Energiei. Restul acțiunilor sunt deținut de persoane juridice și acționari persoane fizice.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sondaj. Peste 90% dintre români consideră îndreptățite protestele agricultorilor şi transportatorilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter