Ştiri din Transilvania

Un tren care circula spre Cluj a luat foc în mișcare! Călătorii au fost evacuați de urgență.

Un incendiu a pornit la două vagoane ale unui tren aflat în mișcare, în care se aflau 20 de persoane. Trenul se deplasa pe ruta Galați - Cluj, iar la momentul incendiului se afla pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Incendiu la un tren care circula spre Cluj / Foto: bistriteanul.ro Incendiu la un tren care circula spre Cluj / Foto: bistriteanul.ro

 

 


Două vagoane ale unui tren de călători au fost afectate, marţi seara, de un incendiu, pe raza localităţii Cociu, iar 20 de persoane au fost evacuate, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistrița-Năsăud.

„În momentul izbucnirii incendiului, trenul se afla în mişcare. În tren se aflau 20 de persoane, care au fost evacuate; acestea nu ar avea nevoie de îngrijiri medicale", a informat ISU.


Trenul implicat în incident face legătura între Galaţi şi Cluj-Napoca.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul şi au împiedicat propagarea acestuia la celelalte patru vagoane, iar călătorii au fost transportaţi până în oraşul Beclean, de unde şi-au putut continua deplasarea cu alte mijloace de transport, relatează agerpres.ro.


„În trenul accelerat care circula pe ruta Galaţi - Cluj se aflau în total 33 de persoane. Acestea au fost evaluate din punct de vedere medical la locul solicitării şi au refuzat transportul la spital. Pasagerii au fost transportaţi cu un microbuz aparţinând ISU Bistriţa-Năsăud în oraşul Beclean, pentru a-şi continua deplasarea spre destinaţie cu alte mijloace de transport. Intervenţia pompierilor militari a fost dificilă din cauza accesului greu la locul solicitării, dar şi din cauza faptului că trenul se afla sub tensiune electrică. După ce s-au luat toate măsurile de siguranţă, pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului şi astfel s-a împiedicat propagarea acestuia la celelalte vagoane (patru în total). Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor SMURD”, a comunicat ISU Bistriţa-Năsăud. 

Sursă foto/video: bistriteanul.ro.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă din Florești

Incendiu la Gara Cluj-Napoca. Două vagoane, cuprinse de flăcări. UPDATE: Un bărbat, la spital. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter