Ştiri din Transilvania

Bărbat arestat după ce a furat cardurile unui sibian și a plecat la cumpărături. Prejudiciu de peste 35.000 de lei.

Un bărbat a fost arestat preventiv fiind acuzat de furt, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, după ce a folosit un card bancar pe care îl luase din apartamentul unei persoane.

Card bancar/ Foto: depositphotos.com Card bancar/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, fiind acuzat de furt, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, după ce a folosit un card bancar pe care îl luase din apartamentul unei persoane din oraşul Haţeg, prejudiciul creat depăşind 35.000 de lei.

 


Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, inculpatul a reuşit să intre, pe 8 decembrie 2023, în apartamentul din Haţeg prin folosirea unei chei false, iar de acolo a luat cardul bancar al persoanei păgubite şi suma de 1.300 de lei. Ulterior, suspectul a reuşit să folosească instrumentul bancar în peste 80 de tranzacţii, inclusiv retrageri de numerar, paguba creată deţinătorului de drept ridicându-se la 35.331 lei.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara l-au reţinut joi pe suspect şi au solicitat vineri arestarea preventivă a acestuia pentru infracţiunile de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.


Magistraţii Tribunalului Hunedoara au aprobat solicitarea procurorilor, astfel că suspectul va rămâne în arest preventiv timp de 30 de zile, a precizat sursa citată. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi miri s-au dus la Poliție a doua zi după nuntă să reclame că li s-au furat toți banii primiți în dar. Hoțul a primit 8 ani de închisoare.

Un băiat de 15 ani a murit după ce a furat o mașină și s-a izbit de un stâlp. Pasagerul a ajuns la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter