Ştiri din Transilvania

Intervenție cu scandal, în Hunedoara. Un bărbat care ar fi sustras centura tactică a polițistului aflat în misiune, reținut. Lipsește un pistol.

Un polițist din Hunedoara a fost lăsat fără centura tactică în timpul unei intervenții la un scandal. Polițiștii continuă cercetările pentru găsirea pistolului.

Un polițișt a rămas fără centura tactică în timpul aplanării unui scandal. Lipsește un pistol/Foto: Depositphotos.com Un polițișt a rămas fără centura tactică în timpul aplanării unui scandal. Lipsește un pistol/Foto: Depositphotos.com

 

 


Poliţiştii continuă cercetările pentru găsirea unui pistol şi a unui încărcător ce i-au fost sustrase unui agent de poliţie, în timpul unei intervenţii la care acesta participase pentru aplanarea unui scandal care a avut loc, duminică, într-un local din comuna Crişcior, judeţul Hunedoara.

 


Obiectele erau prinse pe centura tactică a poliţistului, alături de altele care se aflau în dotarea agentului de poliţie, o parte dintre acestea fiind găsite, în cursul nopţii de duminică spre luni, pe o vale din apropierea râului Crişul Alb.

„În urma activităţilor de căutare, în cursul nopţii a fost găsită centura cu un încărcător cu 17 cartuşe, un spray şi un baston telescopic, pe o vale, în apropierea râului Criş”, potrivit IPJ Hunedoara.


Poliția din județ a dispus verificări interne cu privire la modul de intervenţie a poliţiştilor.

Agentul de poliţie a rămas fără centura tactică, pe care avea prins un pistol, un baston telescopic şi un spray lacrimogen, după ce intervenise, alături de alţi colegi, pentru aplanarea unui conflict ce izbucnise într-un local din comuna Crişcior.


Potrivit primelor cercetări, centura poliţistului s-ar fi desprins în timpul acţiunii, iar una dintre persoanele care se aflau acolo ar fi sustras-o cu tot ceea ce se afla pe ea.

Din verificările efectuate, principalul suspect în acest caz este un bărbat de 46 de ani, persoană implicată în altercaţie. Acesta a fost depistat la scurt timp pe raza comunei Crişcior, însă a refuzat să coopereze cu poliţiştii în vederea indicării locului în care s-ar afla centura tactică.


Bărbatul a fost reținut.

„Poliţiştii au luat măsura preventivă reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Brad, bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor (respectiv de sustragerea armamentului şi a muniţiei din dotarea unui agent de poliţie care a intervenit la eveniment)”, informează, luni, IPJ Hunedoara.

De asemenea, alți doi bărbaţi implicaţi în altercaţie au fost reținuți de polițiști. Cercetările continuă în aces caz. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Rambo de Cluj, cu dosar de ultraj. A lovit cu piciorul în PIEPT și în FAȚĂ doi polițiști, pe alții i-a amenințat cu moartea!

Ultimele Stiri
abonare newsletter